Bedrijfsinformatie

Over ons

In 1965 was Lesli Vuurwerk de eerste importeur van consumentenvuurwerk die direct zaken deed met het communistische China van toen.
Nu is Lesli het meest toonaangevende bedrijf in consumentenvuurwerk van Nederland. Lesli Vuurwerk wil samen met haar relaties groeien en telkens vooraan staan met de nieuwste ontwikkelingen. Innovatie staat bij Lesli Vuurwerk hoog in het vaandel!

Lesli Vuurwerk beweegt zich inmiddels ook op de Duitse markt, met haar dochteronderneming Lesli Silvesterzauber GmbH. Door deze schaalvergroting en de bijzonder zware kwaliteitseisen die in Duitsland gesteld worden aan de productie van vuurwerk, zal Lesli in de toekomst nog beter haar productkwaliteit kunnen waarborgen en haar concurrentiepositie verstevigen.

Lesli Vuurwerk biedt u een goede garantie voor de toekomst! Wij hopen u dit jaar opnieuw van dienst te mogen zijn!


Kwaliteit en Veiligheid

 

Wie vuurwerk verkoopt heeft met regelgeving te maken. Inmiddels niet alleen meer nationale regelgeving, maar ook de internationale wetgeving komt steeds vaker om de hoek kijken. In samenwerking met het Nederlandse TNO en de Duitse BAM waarborgt Lesli de kwaliteit en classificatie van haar vuurwerkproducten.

Een uitgebreide testprocedure in zowel Nederland, Duitsland en het land van herkomst China, zorgt ervoor dat er geen producten op de markt komen die niet aan de kwaliteitseisen van Lesli Vuurwerk en aan de actuele wetgeving voldoen.


Organisatie

 

Lesli Vuurwerk is onderdeel van de Aleo Holding, waaronder tevens Lesli Living, Prima patio, Bringo, Lesli onroerend goed en Lesli Silvesterzauber vallen. Een sterke organisatie die in het bijzonder door het twee seizoenen beleid een grote mate van continuïteit waarborgt.

Dankzij een evenwichtige leeftijdsopbouw van onze medewerkers is er een goede balans tussen enerzijds frisse idee├źn en het telkens tijdig inspringen op het gebied van trends en anderzijds duidelijke aandacht voor veiligheid en regelgeving.
Kortom, een organisatie die staat!