Bedrijfsinformatie


Over ons

In 1965 was Lesli Vuurwerk de eerste importeur van consumentenvuurwerk die direct zaken deed met het communistische China van toen.
Nu is Lesli het meest toonaangevende bedrijf in consumentenvuurwerk van Nederland. Lesli Vuurwerk wil samen met haar relaties groeien en telkens vooraan staan met de nieuwste ontwikkelingen. Innovatie staat bij Lesli Vuurwerk hoog in het vaandel!

Lesli Vuurwerk beweegt zich inmiddels ook op de Duitse markt, met haar dochteronderneming Lesli Silvesterzauber GmbH. Door deze schaalvergroting en de bijzonder zware kwaliteitseisen die in Duitsland gesteld worden aan de productie van vuurwerk, zal Lesli in de toekomst nog beter haar productkwaliteit kunnen waarborgen en haar concurrentiepositie verstevigen.


Kwaliteit en veiligheid

Wie vuurwerk verkoopt heeft met regelgeving te maken. Inmiddels niet alleen meer nationale regelgeving, maar ook de internationale wetgeving komt steeds vaker om de hoek kijken. In samenwerking met het Nederlandse TNO en de Duitse BAM waarborgt Lesli de kwaliteit en classificatie van haar vuurwerkproducten.

Een uitgebreide testprocedure in zowel Nederland als in Duitsland zorgt ervoor dat er geen producten op de markt komen die niet aan de kwaliteitseisen van Lesli Vuurwerk en aan de actuele wetgeving voldoen. Naast de testen in Europa worden er door ons eigen Lesli team in China diverse testen uitgevoerd. Momenteel zijn er maar liefst 9 mensen werkzaam op ons kantoor in Liuyang.


Organisatie

Lesli Vuurwerk is onderdeel van de Aleo Holding, waaronder tevens Lesli Living, Noach, Lesli onroerend goed en Lesli Silvesterzauber vallen. Een sterke organisatie die in het bijzonder door het twee seizoenen beleid een grote mate van continuïteit waarborgt. Met ruim 60 vaste medewerkers en een team in China zorgt Lesli voor een vlekkeloos tuinmeubel,- en vuurwerkseizoen.

Dankzij een evenwichtige leeftijdsopbouw van onze medewerkers is er een goede balans tussen enerzijds frisse ideeën en het telkens tijdig inspringen op het gebied van trends en anderzijds duidelijke aandacht voor veiligheid en regelgeving. Kortom, een organisatie die staat!