Lesli en VuurwerkPOS slaan de handen ineen

Het doel van deze samenwerking is om de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten te optimaliseren. Dit gaat gepaard met alle ontwikkeling omtrent de vernieuwing van vuurwerkplanet.nl. Om ervoor te zorgen dat u als vuurwerkdealer uw logistiek en webshopbeheer zo strak mogelijk op orde heeft, is het van belang om één complete administratie bij te houden. Voor het realiseren van een totaalsysteem gaan we nog intensiever met elkaar samenwerken. Zo willen wij het beste van beide werelden samenbrengen; de webshop en bestelmogelijkheden van de Lesli backoffice samengevoegd met de rapportages, het voorraadbeheer en de kassa van VuurwerkPOS. 

Wat betekent dit voor u?

Wanneer u zowel klant bent bij Lesli, als bij VuurwerkPOS, dan kunt u vanuit uw Lesli portaal naadloos door naar uw VuurwerkPOS portaal en vice versa. Zo hoeft u nog maar op één plek in te loggen om beide beheersystemen te bereiken. Dat levert de volgende voordelen op:

 • 1 leidende totaal-voorraad voor uw winkel
  Doordat uw leveringen en consumenten-bestellingen van zowel uw webshops, als uw kassa’s in de winkel samenkomen in één systeem, geeft het nieuwe systeem een volledig beeld van de voorraad over de gehele vuurwerkperiode.
 • Leveringen binnen boeken via een handterminal
  Het nieuwe systeem biedt u de mogelijkheid om leveringen in uw voorraad eenvoudig binnen te boeken via een handunit. Hiermee hoeft u niet in te loggen in uw backoffice om uw voorraad actueel te maken.
 • Bestelterminal in de showroom
  Met het nieuwe systeem is het mogelijk om uw verkoopadviseurs, samen met de klant in de showroom, een bestelling te laten samenstellen. De bestelling hoeft vervolgens alleen nog aan de kassa afgerekend te worden.
 • Automatisch niet-bestaande artikelen toevoegen
  Wanneer er via de webshop een artikel wordt besteld welke nog niet bekend is binnen uw voorraadsysteem, wordt deze voortaan automatisch aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw bestellingen altijd binnen blijven komen.

Wij verwachten dat deze samenwerking een belangrijke toevoeging zal zijn voor een succesvolle vuurwerkverkoop!

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via sales@lesli.nl.


Geplaatst

in

door

Tags: