Pyromould®

Machinaal gefabriceerd vuurwerk verovert de markt

 

Pyromould® is een nieuwe manier van vuurwerk maken die veiliger, beter en goedkoper is. Importeur Lesli Vuurwerk zorgt ervoor dat Pyromould® dit jaar bij meer dan 400 verkooppunten te verkrijgen is.

Vrijwel al het vuurwerk dat wij met Oud en Nieuw afsteken komt uit China. Dit vuurwerk wordt tot nu toe met de hand gemaakt.  Handwerk wordt door de stijgende welvaart echter steeds duurder. Daarnaast wordt door een tekort aan personeel de werkdruk steeds hoger. Dit kan resulteren in een hogere foutmarge en dus een lagere veiligheid.

Om deze redenen heeft Lesli Vuurwerk samen met een Chinese vuurwerkfabriek machines ontwikkelt die de klassieke productielijn vervangen. Dit heeft een aantal voordelen:

De veiligheid wordt vergroot.

Pyromould® is van nature zwaar en hierdoor zeer stabiel. Omdat alle buizen machinaal gevuld worden is de foutmarge extreem klein. Hierdoor is de kans op een lage explosie of explosie in de buis nihil.

De kwaliteit is beter.

Pyromould® heeft een zeer consequente schiethoogte. Het tempo is strak en de kwaliteit van de effecten is door de exact afgewogen kruitsubstantie perfect.

De prijs is beter.

Pyromould® is gemiddeld 8% goedkoper dan vergelijkbare artikelen die met de hand zijn gemaakt. Dit verschil zal de komende jaren nog meer oplopen.

Kijk voor alle winkels die Pyromould® verkopen op www.vuurwerkplanet.nl

03104 Pyro constrictor